Upptäckte precis när jag kollade Vänner5.40 in i klippet.. Hör du Stina? (Läser du ens verkstan?) Hör ni andra vilken låt det är?
Coolt

// Sälen

Ett klipp i brist på annatJag är fullkomligt medveten om hur tråkigt det är att gå in på en blogg och se att det är uppdaterat!.. och sen känslan av besvikelse man upplever när det visar sig bara vara ett youtubeklipp. Men här har ni iallafall just en sådan uppdatering

// Sälen som fortfarande är sjuk

Sälen gör en Jonas

Bästa låten

// Sälen som gör en Jonas-tipsning via spotifyet


Hostig och slemmig

Jag känner mig som en katt

Men istället för hår hostar jag upp snor som är så äckligt att jag vill spy.

//Sälen

Strandad Säl

Sälen borde inte åka bil. Nu snackar vi inte köra bil, han förstör även om han bara sitter bredvid. Inatt fick jag åka och undsätta en strandad Säl med hjälp av startkablar. Naturligtvis slutar Sälens och Mimmis mystiska nattliga turer i katastrof. 

Förövrigt gjorde Tevez hattrick igår. 

Jaaa, det var mot Wigan. 

Nej, de är inte bäst i världen, men ett hattrick är ett hattrick.


/ Jonas

Ursäkta

Ursäkta obloggandet. Jag har tentat och lyckats "fixa" några roliga xbox-spel och Sälen leker mamma, pappa, barn. Eller jobbar på barnet i alla fall. Oddsen är höga på att det kommer bli en skäggig dvärg.

Därav vår frånvaro. 

/Jonas

Sälen testar ännu en gång

Förra Ipoden eldade Sälen upp.
"Men om den inte tål eld.. kanske mår den bra av vatten?"

Sagt och gjort, in i tvättmaskinen för lite rengöring av ipod. Det visar sig att nej, vatten är inte heller bra.

// Sälen som ska köpa ny pod inom kort

Gullefjun

Dagens rakning slutade i en fjunig patetisk ursäkt till mustasch. Tar den sig kanske ni får en bild. Gör den inte det kanske ni ändå får en.
/ Jonas

Heja heja

För någon vecka sen skickade jag in en malfunctioning dator. Idag kom den hem!..

..och det är exakt samma fel på den som när jag skickade in den. Hur fan är det möjligt? När jag ringde och undrade hur det var möjligt fick jag svaret "Du får skicka in den igen"

Det är fan otroligt.. Helt jävla otroligt.

"Your product has been cleaned and tested in all functions before being returned to you"
Eller hur..

// Sälen

Sälen flashar sitt underliv

Scenario:
Klockan är halv 10. Sälen har vaknat och somnat om några gånger men just nu sover han. Han sover enbart iförd sitt eget skinn. Hans sovrumsfönster vetter mot en av huvuddörrarna in i huset. Dörrklockan säger: Pling plong

Yrvaket försöker Sälen ta på sig kläder som ligger spridda på golvet, men var är kalsongerna? En sense of urgency faller över Sälen medan han tar på sig t-shirt samt skiter i kalsongerna och tar på sig ena benet på mjukisbyxorna. Han drar upp sina persienner och där ute står en blond het tjej från UPS.

Ungefär då inser Sälen att han visar sin penis för henne.
Som tur är inser också Sälen att Sälen är snygg så det gör ingenting.
Det var ändå pinsamt att skriva på att varan var mottagen.

// Sälen


Många planer, samma tid

Ikväll skulle jag först:

1. Kolla på Jonas när han mötte Tenhult och sedan spela poker
2. Fick biljetter till HV, ja.. så använda dem då
3. Telefonen ringde och sa att jag istället skulle spela fobollen med Jonas

Alla 3 planer hade varit acceptabla, mer än acceptabla! Men biljetter till Hv är biljetter till Hv. Och det är kallt att stå ute och titta på Jonas samt att om jag spelar med Jonas kan jag inte göra såhär:


// Sälen som kommer lägga upp denna bilden många gånger till


Sälen försökte och försökte

Jag håller med Jonas helt och hållet.

Killar ska inte knäppa upp tjejers bh med en hand while hångling. Det är fysikaliskt omöjligt. Trots en halvti.. 5 minu.. 20 sekunders försöketid går det inte.

En omöjlighet I tell you!

Asså jag vet inte, Jonas och Jonald har berättat.

// Sälen


SD

Gå in på sverigedemokraterna.de och läs.
Målet är att "Länka till www.sverigedemokraterna.de så puttar vi ner deras officiella sajt från förstaplatsen på Google."
Länka på!
/ Jonas

Ett förändrat landskap - Humor?

Följande text är inte fakta. Texten är skriven helt ur min (och troligtvis Sälens) synvinkel och är inte det minsta objektiv. Det är bara en text om humor sett ur mitt (bloggens) perspektiv. Troligtvis kommer få av våra läsare orka sig igenom den. Men som en god vän ofta uttrycker det: "Skitsamma!"


Jag skriver det här inlägget av en väldigt enkel anledning. Jag vill förklara för de som inte har förstår sig på vår blogg vad allt handlar om.

Vår blogg skapades i uttråkning. En uttråkning som vi själva står bakom. Vi skulle kunnat skaffa andra hobbys, skaffat fler jobb eller blivit religiösa men det gjorde vi inte. Vi skapade en blogg. Av uttråkning.

Men målet med bloggen var naturligtvis inte att tråka ut. Förresten, vi hade nog inget klart mål mer än att vi ville visa folk vad vi ansåg var alldeles förträffligt roligt och förträffligt tråkigt. Till vår hjälp hade vi en hel påse med ironi, överdrifter, underdrifter, hån och diverse fula ord. Även om påsen så sakteliga börjar tömmas hittar vi då och då små godbitar i påsens botten.

I början av 90-talet hände något med svensk humor. Ironin gjorde sitt intåg på allvar och just i denna tid växte Sälen och Jonas upp (ni som inte sett Henrik Schyferts show "The 90´s - ett försvarstal" borde genast göra detta). Det var Killing Gäng hit och Killing Gäng dit. I början av 00-talet fick vi också liknande humorinslag som HippHipp och diverse andra humorgrupper som alla parodiserade och ironiserade över personer och sociala fenomen. Nyligen kulminerade den "elaka humorn" med att Alex Schulman lade ner sin elaka blogg men vi roas fortfarande av det inte helt rumsrena och på gränsen till efterblivna.

Det finns en stor skillnad på hur olika åldersgrupper har tagit till sig detta humorinslag. Jag vill egentligen inte dela in åldersgrupperna i fack eftersom jag med egna ögon sett "äldre" människor både roas av och roa med hjälp av "modern humor".

Om man ändå tvingas dela in åldersgrupperna så kan man ganska lätt säga att människor födda tidigare än 1975 (allt efter egna väldigt oakademiska undersökningar) inte förstår sig på ironi. Detta gäller även kvinnor (också egen undersökning). Således förstår sig äldre kvinnor på ironi sämst av alla.

Ironi, säger ni, det är ju inte samma sak som att vara elak?!

Nej, säger jag, det är inte samma sak och man kan vara ironisk utan att vara elak, men enligt min teori (återigen egna åsikter, inte det minsta objektivt) så kom ironin fram samtidigt som humorn blev råare och elakare vilket har skapat närmast en egen subkultur där ungdomar (vi) gjort den elaka ironiska humorn till en del av vår vardag. Denna subkultur har äldre generationer helt missat. Även om skämten är råa, plumpa, och ofta direkt elaka har de (vi) som presenterar skämten ändå vettiga åsikter och jag skulle vilja påstå att mina närmsta vänner, som också är de som gillar denna humorn mest, också är de jag känner som har högst moral och kan stå rakryggade. Deras människosyn är trots deras humor väldigt vettig. 

Detta till skillnad från vissa humorlösa rörelser som arbetar med religionen som sköld men som bakom fasaden döljer en människosyn som närmast kan liknas vid fascistisk (bara en parentes, inget som har direkt med saken att göra, tycker bara det är kul att nämna religion i allmänhet och sekter i synnerhet. Hoppas någon tog illa vid sig.).


Sammanfattningsvis skulle man kunna säga så här:


Vi är barn av vår tid. Uppväxta med ett informationsflöde som inte ens är i närheten av vad det var för 50, 25 eller ens 10 år sedan. Den som inte vill behöver inte läsa. Den som ändå läser och upprörs kan kommentera eller håna tillbaka. Ordvalen i vår blogg står vi för även om det inte är samma ord vi väljer när vi inte bloggar eller umgås med utomstående. Vi väljer vår personlighet efter vilken omgivning vi befinner oss i. Vi har på oss olika masker i olika sammanhang. Personlighet, efter det latinska "persona", som betyder mask eller roll. 

På bloggen har vi en mask. I verkligheten flertalet andra. Vi är inte ett med bloggen även om vår humor avspeglas här. Vår humor är en liten del i vår personlighet. En störande del tycker somliga, men likväl en del av oss som vi står för. Samtidigt som vi skriver fitta, kuk och andra hemskheter hånar vi varandra och oss själva. Vi ironiserar över vår egen nördighet. Vi skryter om vår egen förträfflighet och upprörs över alla andras dumhet.

Vi fortsätter att blogga en liten stund till. Ni ungefär 6 miljarder som tycker att vi är tråkiga och efterblivna, eller rent av dåliga människor, behöver inte läsa en enda rad till. Om ni nu inte vill läsa sida upp och sida ner, förfasa er och sedan tänka "Vilka hemska människor de är Jonas och Sälen, men jag gillar han den fules skägg är det Sälen?".

Fridens liljor

/ Jonas

Såhär ser Sälens knän ut

Han offrar sig verkligen för laget:

Närbild:// Sälen som formligen älskar sin Dino-tröja


Gjort en bild i Paint

Ungefär såhär såg det ut igår:

So yes

// Sälen

Jonas och Sälen samt Jonas vs Sälen

Idag var Sälen på besök i Jonas fotbollslag tillsammans med 2 andra extremt talangfulla bolltalanger. Det vankades internmatch mellan Hovslätt röd och Hovslätt blå och till Sälens och förmodligen Jonas stora besvikelse placerades vi i samma lag. Nämligen di blåe

Eftersom matchen spelades extremt tidigt får Sälen sin vilja igenom efter att 30 minuter in på matchen gjort en Brink (gått in i väggen för våra läsare med äggstockar) och byts ut strax efter halvtid med ledning för di blåe laget, 1-0. Jonas har stått i vägen för något friläge medan Sälen har haft en nick i ribban.

Nu ter det sig så att båda lagen bara har en avbytare var samtidigt som Sälen  inte vill spela mer (pga morningsickness) så när en spelare från di blåe vill byta slipper Sälen hoppa in och avbytaren från de röde får istället ta på sig den blå dräkten. Ett klubbyte under match alltså!
Samtidigt blir nu Sälen den enda avbytaren på bänken och som genom en ödets nyck byter en anfallare från de röde  ut sig själv med 20 minuter kvar. Sälen får också han byta klubb under match, och som han gör det!

Med sin första bollberöring för de röde springer sig Sälen elegant som en gasell till sig ett friläge och möter en utrusande buffel i form av Jonas som försöker täcka alla luckor för bollen att gå in i mål. Något han är väldigt bra på då han är.. ja bufflig, men vad gör då en elegant GasellSäl?
Svar: Han tunnlar Jonas och till våran utlandskorre Villes stora jubel rullar bollen i nätmaskorna. Sälens lycka är ett faktum!

Hovslätt röd - Hovslätt blå 1-1
Sälen - Jonas 1-0

Jag tror det räcker som sammanfattning.

// Sälen som ska leva på det här en extremt lång tid


Årets match

Imon är det fotboll klockan 9ish på Råslätt.

Då ställs Sälen mot Jonas för första gången i deras 15-16-17-åriga fotbollskarriärer. Jonas karriär har tyvärr pekat mer uppåt än den talangfulla Sälens då han tränats personligen av Sälens pappa.. Samt spelar 2 divisioner högre.

Men imon jävlar, imon ska Jonas armbågas ner alternativt göras mål på. Mycket står på spel, Jonas har tyvärr oddsen på sin sida... Den jäveln, men det är bli ett slag av episka proportioner

Sämsta: Det finns en chans att vi hamnar i samma lag, då ska jag tjura

// Sälen som måste upp snart... typ

Hundvakt

Idag har vi besök på Sjöbogatan. Joppe (den riktiga) ringde och sa att han ville komma förbi och kolla på Ellen. Jag var förstås tvungen att åka till mor och far och hämta hundskrället eftersom han liksom jag har kollektivtrafik-fobi.


Jonald, Joppe och en dansande Ellen.

/ JonasHur bra är inte aporna då?// Sälen

Svärd och subbor och sånt

Lyckats övertyga min inte alltför nöjda flickvän om att det är skitbra att ha ett pokerbord i lägenheten. Det gick ändå ganska smärtfritt. Min Manchester City-tavla fick jag hänga i garderoben, också ganska smärtfritt. Den syns ju liksom inte. 

Värre var det med mitt replika-svärd från Lord of the Rings. Men nu är det i alla fall uppe. Det hänger stiligt och glänsande bredvid skrivbordet, inte allt för långt ifrån pokerbordet.

Jävligt coolt säger jag och Sälen. Jävligt töntigt säger alla andra. Subbor och patrask säger vi. Subba till Sälens flickvän. Patrask till andra andra.

(Just det, har ju glömt att outa Sälen som o-singel. Gör det nu: Sälen är med subba. Egentligen är hon otroligt trevlig och fantastisk men det kan man ju inte säga till henne. Hon kanske börjar växa och bli över 1,5 meter. Det vill vi inte!)

/ Jonas

Sälen testar igen

En sån dära ha-på-valfri-kroppsdel-och-så-skickar-den-elektriska-pulser-mot-(i?kanske till?)-dina-muskler-så-att-du-tränar-medan-du-äter-godis-a-la-tvshop-maskin:


Tyvärr ser jag ut lite som en docka på bilden, inte den söta sorten utan den mer skrämmade, läskiga, käka-upp-dig-i-sömnen-eller-egentligen-inte-sömnen-för-du-vaknar-precis-när-dockan-är-framme-vid-din-sängkant-dockan. Frånsett från det, apparaten/maskinen får 4 av 5 labbar upp! Har lite magvärk just nu nämligen (kan också härledas till godisätningen)

// Sälen

Annons 2

Vill någon ha en kattunge?

// Sälen

Jävla bulle/Igår var sämsta kvällen.


Jag har en konstig känsla av att jag kommer bli påmind om den också.. Jag hoppades verkligen att magkänslan var fel, men Inter passar tydligen inte Chelsea.

Fan

// Sälen

Idag dog Sälen

Han vill aldrig mer blogga
Han vill orsaka sig själv fysisk skada
Han vill aldrig mer blogga
Han vill aldrig igen må bra
Han vill aldrig mer finnas till
Han vill ta ett rakblad och skära djupa sår i ansiktet
Han vill aldrig igen nånting
Han vill aldrig mer blogga

// Sälen

Rebus

Sälen lär vi inte höra av på något dygn efter dagens batalj i Champions Leauge.

Vi kör en tävling för att muntra upp honom. Vi söker en spelare. Hans efternamn får du fram om du räknar till två på norska. Vem söker jag?

/ Jonas

Bedjan

Snälla gud
.........
Var snäll?

// Sälen

Tyg

Sälens bästa tyg:

Kjoltyget

Sälens sämsta tyg:

Verktyget

/ Jonas

Hemmaman

Tänkte bara upplysa våra läsare om hur Jonas och Sälens liv ser ut:

Sälen är slacker på heltid. Detta betyder att han spelar lite tv-spel, tittar lite tv-serier och tar powernaps dagarna i ända. Vissa kvällar klämmer han in lite poker också. 

Jonas är hemmaman. Detta innebär vissa förpliktelser. Dagen till ära ska han försöka få med sig Sälen på roliga hemmaman aktiviteter så som tvätta, laga mat, köpa skrivbord och städa. Allt ska naturligtvis göras iförd förkläde.


Sälen har övat hela förra veckan.

/ Jonas

Annons

Vill någon ha den här tv:n förresten? Är jag du som tror att någon vill ha en tjockistv?
Även om den är for free?

(Om ni vill ha den bara för att ta sönder vill jag ha en kort film på det)

// Sälen


Sliter sönder mitt liv

Idag fick jag frukost på sängen. Eller nåja, på soffan (min andra säng) och glatt mumsade jag i mig leverpastej och ostfrallor. När jag skulle tacka för frukosten konstaterade Sälmamman att "idag ska vi byta ut din jävla tv".

Lite skrämd av svärandet och pga frukosten gick jag i ett svagt ögonblick med på bytet.

Sälmamma: Nu
Säl: Neeee
Sälmamma: Kom nu.
Säl: Men vafaaan då.
Sälmamman går till Sälens rum

Säl: Meeeneee

Sälen går muttrande sälmamman till hjälpes


Såhär såg Sälens nattliga underhållningshörna ut tidigare:
 
"Varför ändra något perfekt uppstyrt" undrande Sälen.

10 års damm gömde sig därunder. Äckligt och lite coolt

Sälen fasade inför omkopplingen av alla sladdar(Det blev en över...)

Böcker staplades för att en liggande sängsäl skulle kunna få kontakt med sina boxar (kanske borde dammat av dem innan dem ställdes in i hyllan igen)

Såhär blev resultatet efter.

Nu undrar jag en sak till Ralle.:
Det här cd-stället som Sälmamman tyckte skulle stå där jämte tvn, det har du gjort va? Eller varför är det så felbyggt?(jag vet att det är ditt, och jag förstår att du lämnade det bakom när du flyttade)

Nu har jag definitivt gjort mitt för idag, för resten av veckan och för halva nästa vecka

// Sälen


Jonas har spelat boll

Hur gick det Jonas? Var du duktig?

// Sälen

Han hälsar 4-0, förmodligen vinst. Men jag är inte 100

// Sälen igen

Dagens bildspel med Joppe och Jonas

Ibland säger 3 bilder mer än 3 tusen ord.
 Joppe är en ytterst jävlig hund, dagen till ära hade han också väldigt löst bajs

// Sälen

Tack

Efterlysningen är nu avlyst. Pusen ordnar en rejäl borrmaskin. Tackar ödmjukast för det:

Tack.
/ Jonas

Corey Haim

Igår fick jag reda på vem det var. Dags att maila thrillsen att han dog
 

// Sälen småpitchar lite för thrills samt bloggar för att undvika fejk-Sälen


Betong

Nee, om man skulle ta och borra lite hål i väggen. Läslampa ska upp bredvid soffan. Är inte det vuxenpoäng på det så säg.
---EFTERLYSNING---
Någon trevlig människa som har en slagborr modell bättre att låna ut en sisådär 12 minuter så att jag kan få upp gardinskenor i taket? Min borrmaskin gör bara så att borren brinner upp. Tråkigt på så fina borr och hål i taket får jag inga.
---SLUT PÅ EFTERLYSNING---

/ Jonas

En fråga

Är man lite slow om man för första gången använde en eltandborste idag, 24 år och 34 dagar efter sin födelse?

Jävlar vad det skvätte, troligtvis ska man inte ta tandkräm på den och sen sätta på den framför ansiktet. Men vad vet jag, jag är ju som sagt nybörjare.
/ Jonas

Dagens lärdom

Om det finns 4 duschar varav 1 är tagen av en hockeyspelare som spelar i Elitserien försök då sno en dusch från någon annan än hockeyspelaren. Hockeyspelare har nämligen mer muskler än gemene man. Särskilt om nämnde hockeyspelare är ungefär 3m och väger 110 kilo och 110 kilo är muskler.

// Sälen

Föreläsning igår

Igår var Jonas och Sälen på sin supercoola kurs med namnet Science fiction och Fantasy - Fakta eller fiktion?.

Följande sammanfattning av en av dem första gotiska böckerna berättades:

"En hittebarnsmunk som var en väldigt framgångsrik talare och ofta drog stora skaror från den lokala byn när han predikade blev väldigt kåt på en tjej i publiken. En dag fick han för sig att han skulle droga henne så hon skulle bli skendöd varpå han kunde (exakt citat här) "Knulla på henne i kryptan".
Det slutar med att tjejens mor kommer in och munken dödar då henne. I samma stund vaknar tjejen och börjar skrika men munken är fortfarande kåt så han våldtar och dödar henne. Det uppdagas då att det var hans egen mor han dödat samt hans syster han våldtagit och dödat"

En annan rolig grej var när en elev sa:

"Josef och Maria hade ju försökt få barn länge, men hade inte lyckats. Då kom Gud ner och satte på Mari... eeh jag menar befruktade Maria"

Efteråt diskuterade jag och Jonas Guds Penis, samt om hur ofta han tvingas sexa med folk innan det blir ett barn. Det lät typ:

Jonas: Hehe, han är nog stor
Sälen: AAJ AAJ
Jonas: Hehe

Är du förresten glad och nöjd med livet?

Då är du enligt vår lärare inte intelligent

// Sälen

Fniss

Står i köket och diskar när jag hör något från vardagsrummet. Det är min gode vän Sälen och min flickvän som fnissar. De kollar på Svenska Hollywoodfruar och diskuterar vem som är het. "Hihihi" hör jag. De fnissar och diskuterar. Sälen verkar anamma sin kvinnliga sida dagen till ära.

/ Jonas

(Kvinnorna ska väl nämnas dagen till äran, grattis för era vaginor)

(// ParentesSälen)

En stolt blogg, eller ja

Nygge som har figurerat här på bloggen skrev idag på för Jik.

Vi önskar honom lycka till


Grattis ännu en gång din lilla tomte

/// Sälen och Jonas

Fest

Bara jag och Jonald i lägenheten än så länge. Folk kommer nog inte. Ingen vill komma på min fest. Sour.
/ Jonas

Imon; Lördag...

...har Jonas inflyttningsfest. Alla ska med!

// Sälen

Fyfan vad jag blev rädd

Satt nyss och tänkte inta lite fika, hade köpt kex (igår iofs, men ändå)


Har kaffet i ena handen och 1/4dels kex i halsen (det är så man äter detta kexet, ett lager i taget) när jag känner något på min arm. Kollar i ögonvrån och trofan är det en spindel lika stor som ett tumavtryck (tummens fingeravtryck) som firat ner sig från taket.

Skakar på armen en gång med panik i blodet, han hänger ju i en tråd så han lyfter och landar på armen fast lite längre upp. Såhär lät konversationen oss djur emellan:

Spindel: Lalalala, oh en säl. Här parkerar jag
Sälen: AAAAAAHH!!!!! BORT BORT BO.. AAAAAAH!!!

Som tur var kom mamma och undrade vad som hände och plockade orädd upp spindeln och hivade ut den till en säker död i snön.

Fyfan jag känner att Sälens fobilista måste uppdateras. Med insektfobi på plats 1 eller 2 istället för 3. Hjärntumören får åka ned ett hack helt enkelt

// Sälen vars hjärta fortfarande rusar


Bot

På väg till träningen. Åker lugnt och sansat ut på motorvägen. Tittar för första gången (?) ut genom framrutan och upptäcker en lapp. Vem fan har satt en lapp på min bil? hinner jag tänka innan jag kopplar. Balle och kuk! tänker jag sen. 400 kronor står det på lappen. Du ska betala 400 kronor för att du är så söt, och för att du stod på fel gata vid fel tidpunkt utläser jag av lappen. Smek upp mig i brygga.

Kvällens soundtrack: Big Star – Thirteen

/ Jonas

Jonas statear

Ni är välkomna till mig, Jonas, på fredag för pokrande.

// Sälen.. jag menar Jonas


Trötthet

Det här med att blogga när man är trött är riktigt jävla tråkigt. Dessutom skrivs det inget vettigt.
Idag är jag alltså trött. Intervall-träning är jobbigt. Tränaren kallar det för tempolek. Vi tempolekte i en timme och jag kan nu med bestämdhet säga att tempoleka är lika roligt/tråkigt som intervall-träning. Namnet gjorde ingen skillnad. Att leka fys och leka fotboll sista en och en halv timmen var desto roligare. 

Igår lekte jag nätpoker med Sälen. Det var en kul lek. Sälen höll inte med. Sälen kan inte unna andra människor lycka. Sälen är en svart människa i själen. Hehe, Sälsjäl. Säl är ofta ett roligt ord ihop med andra. Godnatt.
/ Jonas

Sälen testar B&B

Natten mot idag testade Sälen hur det känns att sova över hos Jonas och hand förtjusande sambo Jonald. Det var helt klart ett minne för livet hur väl omhändertagen och bemött Sälen blev.

Det bjöds på frukost på morgonkvisten (klockan 11ish), dock fick jag stå för maten själv på kvällsgrenen. Förståeligt till priset man betalar på just denna Bed and Breakfast.

Sovplatsen var sådär bekväm men eftersom jag blev tilldelad en extrakudde så ökar betyget med en hel del. Mysfaktorn var hög men tyvärr blev det väldigt ljust på morgonbladet så man vaknade ofrivilligt runt 8. En liten minuspoäng på detta. 

Allt som allt får Jonan & Jonalds B&B 4 Labbar av 5. Framförallt är det den personliga servicen som drar upp betyget

// Sälen


Besvarningar

Axeman:
Bibbe hur charmade du bruden som du dejtar är det å vem är hon? =)

Sälen: Jag kände hennes son, Nygge. Hon charmade nog mig med choklad har jag för mig
Jonas: Jag har fått lära mig av Sälen att det finns tre steg i charmerandets konst: 1. Komplimanger 2. Knulla 3. Såja

Eva (Nygges mor)
Avslöja inget om mig nu Säl.
Puss

Sälen: Det där var ingen fråga, men det ska jag inte. Ringer du mig imon?
Jonas: Är det bara för att Sälen har gubbtuttar som äldre kvinnor vill ha honom?

Mimmi
Har sälen fått någon reaktion från Veronica Wagner efter det senaste inlägget om kvinnan ifråga?

Sälen: Jag blev sjuk. Feber och grejer, förmodligen pga brustet hjärta. Men det antar jag att hon inte bryr sig om nu när hon har blivit känd. Hon kommer dock alltid ha en plats i mitt hj... i en av mina hjärtbitar.
Jonas: Men man måste dock säga att Sälen gått smidigt fram i denna romans. 

Mimmi
Varför vill tomteverkstan inte följa med mig på Mange Schmidt? Skäms tomteverkstan över mig?

Sälen: Jag sörplar hellre ett glas bajs med sugrörs hjälp än går på Mange. Jag skäms inte iallafall, men du får en del öknamn sagda om dig bakom din rygg.
Jonas: Markoolio är mer min grej. Samma grej ungefär fast Markoolio gör det inte seriöst.

Runna-Flickan
1. varför fick inte jag vara med i os?
2. varför har jag aldrig åkt skidor?
3. hur många frågor får man ställa?

Sälen:
1. Det fanns inget fönster öppet(Fattar ni? Os?)
2. Ska du och jag bege oss till Fjällen och ta en lektion på påsklovet? Sälen och Elin i fjällen.
3. Dubbelt så många som man får lägga
Jonas:
1. Kebabsås-sörpling måste ändå vara en sommargren eller? Du får helt enkelt vänta till London
2. Kanske därför du inte fick vara med i os?
3. 7

Torsten
Hej bästa Säl och Jonas.

Ska Jonas sluta blogga verkligen? Och ska vi grinda ihop snart elleer? Jag menar ni

Sälen: Oj, hej Torsten! Alltid kul med folk man inte känner. Jonas tar du denna?
Jonas: Ja, vem kan denne Torsten vara. Men vi ska grinda snart. Mycket snart. Måndag ryktas det om.

Mimmi
När får tomteverkstan sin första tomteverkstadbebis? När är det dags Jonas?

Sälen: Jag tror stenhårt på sensommaren 2011. Men jag antar att Jonas kommer neka
Jonas: Jag vet väl för fan inte hur Sälen sprider sin säd. Hehe, Sälsäd.

Millan (mutt)
Varför är Millan och Sälen så jäääääääädra roliga? Och varför förstår ingen det?

Sälen: Jag tror att vi har förstått hur humor funkar, mycket mer än vanliga dödliga. Och just pga att det dom är dödliga så får dem inte in i huvet att ordvitseri är högsta humorn.
Jonas: Retards

Muttmaffian
Sälen, vilket är det bästa bandet?

Sälen: Isterbandet
Jonas: Gummibandet är bäst. Elastiskt och bra till mycket.

Mulltien
Kommer Bubba Fett att medverka på Jones Kusi Asares inflyttningsfest??

Sälen: Yes buttcrack, kanten med kan jag tro?
Jonas: Hoppas inte, men var tvungen att bjuda honom

Jönsson
Vad kostar en lapdance på strippklubben?

Sälen: Det beror på hur snygg man är. Sälen betalar inte, han kommer inte ens in. Han står utanför och frågar sedan Jonas vad det kostade.
Jonas: Har heller aldrig varit inne. Men enligt rykten så går det på 800.

Camme
Vad skulle ni göra om ni vann 100 miljoner? Vem är den första ni skulle berätta för? Fatta! 100 miljoner! ROLF

Sälen: Vann vi tillsammans? Isåfall skulle vi dela broderligt och förmodligen köpa ett hus där kvinnor inte är välkomna på veckodagarna. Jag skulle såklart berätta för dig och ralle först, true story. Jag skulle nog också köpa fler läsare till Verkstan, förmodligen också vita strumpor till alla vänner på facebook. Kanske 2 fåtöljer med benviloplats inbyggt under så man kan spela "pull!"-spelet a la Vänner
Jonas: Jag skulle förmodligen köpt en sån rolig "scooter" med två hjul som dom har i alla framtidsfilmer. Sen skulle jag och Sälen få Tosse att göra massa dumt för pengar. Troligtvis skulle jag först säga det till min mamma.

Elin
om frågorna tryter kan ni låtsas att "runn" och "elin" är två olika individer.

1. hur ofta tvättar fiddefudge (jönsson)?
2. säger han att han ska tvätta för att slippa umgås med mig?
3. kan man hoppa över flaggstången i super mario?

Sälen:
1. Jag tror han tvättar jävligt sällan, luktar ofta lite fisk.
2. Jag tror inte att han säger det för att slippa umgås med dig, men mer för att hans privatliv inte ska bli uthängt på herregudrunn. Kanske är han rädd för dig efter mitt och Jönssons sammarbete mot dig i En Säl på Vift-tävlingen. Nåt av dem
3. Jag hade inte nintendo, jag spelade med Alex Kid och Sonic. Sonic var en jävel på att hoppa långt
Jonas:
1. Han tvättar mer än tre gånger om året.
2. Ja, och så kommer han förbi mig med en skål kebabsås istället som vi slevar i oss och skrattar åt dig.
3. Hade inte heller NES. Det fick stå tillbaka för en Amiga 600 som senare byttes ut mot ett SNES.

RSS 2.0