2 inlägg på 2 dagar (nu 3)

Tomteverkstan, Jönköpings mest läsvärda blogg.. eller ja delad tillsammans med mörtens och runnaflickans kanske.. Osäkert om runnens blogg är baserad i Jönköping eller ej iofs.. samma med mörten som sparkas in i Jönköping(?)

Iallafall behövs det bara 1 inlägg på 17 månader så vips kommer Johanna larzzon in och vill sponsra loss verkstans eminenta redaktion, citat nedan (in cursive):

Hej!

Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med er gällande annonsering på er blogg. Skulle ni kunna maila mig vid tillfälle? Tack på förhand!
(tack på förhand är f.ö. topp 1 töntigaste avslutningen på ett mail/kommentar på blogg)

Hon verkar passa vår seriöshet, hotmailadress och allt hade hon. Kanske ska vi investera i lite annonsering eller om hon ska investera i oss eller om vi ska skicka 10 000 dollar till Nigeria till en avlägsen släkting? Vad vet jag
Vad jag vet är att vi en gång i tiden investerade stora pengar i innebandyspelaren sollet (som även han bloggar, bloggar han fortfarande Jonas? Bloggovitj eller nåt sånt finns/fanns han på).
Vi trodde mycket på denna unga barnarpstalang, vi ansåg att hans potential var större än JIK-Nygge (som också han har/hade en blogg, nyggelito tror jag ((ALLA BLOGGAR JAG HÄNVISAR TILL HAR blogg.se SOM ADRESS, givetvis innefattar detta inte märkvärdig-fisk-mörten som byter bloggadress snabbare än en annan byter ut sig själv 5 min in i en fotbollsmatch efter att ha intagit en vetebulle i omklädningsrummet))

Nu bryter jag för jag inser att jag har dragit iväg, det är skoj att blogga om absolut inget alls precis som för 3 år sen när verkstan var nystartad, Nog med oväsentligheter!!!

Kära läsare; ta ett andetag och läs vidare nedan :

Sollet blev under tomteverkstans satsning på honom så småningom back i divison 2 medan Nygge är firad forward i högsta divisionen där han öser in poäng.. En snedsatsning alltså

Sammanfattning på text ovan:

Johanna larzzon, vart ska jag skicka mitt kontonummer? Tack på förhand

// SS


Sick:t

Sick:t som i sjukt alltså. Sjukt att det fortfarande finns folk som läser Tomteverkstan. Eller läser och läser, men som i alla fall tittar in med hoppet om att få läsa något. Jag tänkte faktiskt att om man inte skulle ta och göra en comeback nu när Sälen tänkt presentera väder resten av livet.
Samma tanke hade Sälen tydligen fått 2 dagar före mig. Så då är vi väl igång igen. Den här gången är det dock Sälen som befinner sig i student-träsket.
/ Jonas

Tjena alla sälkompisar

.. samt jonaskompisar också för den delen, jag vet inte riktigt hur fördelningen ser ut om jag ska vara ärlig. Förmodligen ungefär 50% Jonas kompisar och 50% sälkompisar och typ 30% okända.

Imorgon börjar jag (rättare sagt om 13h och 40 min) min väg mot väderkille, snart på en lokalnyhetsväderrapport nära dig...

Jag tog alltså mitt pick och pack och mimmin under armen och drog till stockholm för högre utbildning för nästan en vecka sen, något som Jonas gjorde för 5 år sen? 5 år sen på en höff!....t och han blev alltså klar för ungefär 3 veckor sen på den andra höften.
Min vinkling som meterolog ska vara den deprimerande meterologen, jag lovar aldrig sol och ni kommer inte bli besvikna när det regnar, snarare positivt överraskade när det är sol. Denna affärsidé gör mig till Sveriges nya Tone inom en snart och väldigt oklar framtid.

Om ni nu (som jag) tänker att meterologi låter sköj, samt att det verkar lite semiflummigt kan jag meddela att det är 2 år matte och fysik och den redan nu begynnande kala hjässan kommer ha mycket mindre population efter att ha slitit mitt hår vecka in månad ut under 3 års tid.

Nu är det dags att släcka, from. nu kommer jag inte skriva under med // Sälen längre, istället blir det Stockholms-sälen.. eller kanske ännu bättre? en förkortning på det sista förslaget..

Alltså för första gången i verkstans historia, ett inlägg skrivet av:

// SS


RSS 2.0