Bara för att!

Här kommer klipp om racerföring i barnarpska skogarna som inte slutar helt lyckligt:

Efterspel(det var faktiskt sjukt kul):


// Sälen

(går)Dagens mest besvikne musikrecensent / Metallica har slutligen försvunnit upp i sina egna rövhåll för gott


Härligt med ilska och samtidigt ha ett verktyg för att uttrycka den, till alla

// SS

Tjena hops köttkalops

Hej hej hallå tomteverkstan.

Idag har varit en slö dag för första gången på länge. Det visar sig också att vattentillförseln i älskade hatade Vallentuna är katastrof och att listan på saker som går snett för mig och mimmin här i kommunen som är fullsmockad av hästar växer och växer.

Om jag hade ork och lust och ett riktigt bloggengagemang, vilket jag har bevisat att jag absolut inte har, hade jag självklart lagt upp en bild på kokat vatten i en bautakastrull och kanske gjort ett sadface på någon bild när jag kanske bränt mig på tungan men inte får skölja det med kallt vatten från kranen eftersom jag kan bli dödssjuk och bajsa i stora lass som folk gjorde i Östersund / något annan bild

I övrigt inte möe, snart fyller jag 25. Det är väl det typ

Nu ska jag äta röven! (läs: typ äta järnet! inte äta röv, för kycklingfilé är väl typ inte kycklingröv? för isf ska jag äta röv)

// SS

Ett syskon till förra inlägget

Sen senast har det gått ett väldigt bra tag, precis som vanligt nuförtiden på verkstan.

Jag trodde och närde en förhoppning om att Jonas skulle blogga när hans man city nu leder premier league för första gången på 50 år eller vad det kan vara.

Iallafall så har Sälen varit på konsert i Globen och sett peppers, så här låter dem nuförtiden:


Sen såg jag dem på stan. Eller ja trummisen som jag sedan stalkade och på ungefär 50 meters avstånd såg jag resten av gänget. Jag som klagat på kändisspottingen sen flytten till stockholm.

Sen fick jag i snabb ordning se Therese Alshammar och Magnus Uggla. Bättre och bättre dag för dag

I övrigt intet nytt.. typ, kej kanske det här: http://twitter.com/#!/aSealontheloose <--- Sälen

Okej, också: Fringe, satan.i.gatan.vad.det.är.bra.just.nu
Jag förstår att den tappade tittare efter de 6 första avsnitten på säsong 1, men sen: Epic Shownes, 4-3V3R, 24/7, 3,2,1 kör

// Ss

En ensam bloggning på verkstan

Idag svek det svenska skolsystemet mig. Är det något man lärt sig är det att "plugga 2 timmar dagen före ett prov och du klarar det".
Detta visar sig inte vara applicerbart på universitetsnivå, tråkigt nog.

Men men, runn skrev en kommentar (som man cravear dem, man får dem dock aldrig) och nu skriver jag alltså lite. Senaste nytt häruppe i Vallentuna (som jag nu bor i) är att vi har sagt upp den eftersom vi fått tag på ett förstahandskontrakt i handen. Ja det heter handen

Följande ordvitsar kan man således dra om vår nästa boendeplats:

Om du står i Handens centrum kan du säga "Jag har tummen mitt i handen"
Om du har fått en lägenhet i Handen kan du säga "Hellre en lägenhet i handen än en lägenhet i Fitt(j)an"
Om du blivit född i Handen och om du känner dig arg på området i stort och kanske till och med är arg och helt enkelt biter ifrån mot området i stort kan någon annan säga "Bit inte den hand som föder dig"
Om du pratar om någon i Handen men du är osäker på VAD det är för något så kan du först säga fel och sedan snabbt ändra dig: "Jamen du vet han...den!"

Jaja, det är en studentlägenhet, 40kvm, 2a, 200mbit finns tillgängligt (till skillnad mot häststaden vallentuna där mobilt bredband är typ det enda alternativet). Nog om det

I övrigt:
Det ska komma regn snart, någon orkan? Ne? Nåt var det iallafall


Det är höst, det är kallt, det är uppförsbacke. (angående den här bilden, tydligen finns det läktare framför denna attraktion på Gröna Lund och tydligen är det populärt att titta på besökare som inte förstår den här "galna" trappan. Efter att jag gått upp ser jag 2 människor hänga och slänga med utrop som "jag förstår inte!" "Jag ramlar" "GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD". Dessa människor var mimmin samt millan. Jag skrattade..jag menar ändelsen r, dvs skrattar än(Tyvärr gör inte bilden rättivsa så wait for it!!)):

Här hittade jag ändå en youtubevideo som visar fenomenet "lustiga trappan"


Givetvis är vi alla glada ändå, vi är ju i stockholm. Vi frataniserar med kungligheter samt ser ner på lantisar:

(det var fortfarande gröna lund det där (mer precist lustiga huset (samma lustiga hus som började med trappan ovan)))


Så nu har jag bildat klart, är ni färdigbildade? Det önskar jag att jag va.
Däremot hittade jag innan flytten från jönet en 1 år gammal pepparkaka som jonas och jonna aldrig fick (fick ni ens sen den?(Läser du ens bloggen jonas, ENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)) och här kommen en bild på den.
Jag gjorde 4 pepparkakor med unika inskriptioner, en hit helt klart (även om den var direkt(ja det är sant(inte helt))orsak till att mottagarna gjorde slut(de fick den aldrig utan jag skickade smsbild på den till ena parten typ 4 månader efter jul (lite som nu(ska sluta med parenteser)))  och kanske ska jag i år igen baka pepparkakor med vitsigheter, här kommer kakan ifråga:

Allt det där ovan hade jag kunnat skriva som typ

"Det här är en pepparkaka jag bakade för 1 år sen till Jonas och Jonna:"

Men det gör jag alltså inte, jag valde den långa versionen(inte kopierad och nedflyttad hit, det är tydligen jobbigt att läsa då (/mimmin):

(för den blinde: "Till J:n Så julen blir en fin n")

// ss

RSS 2.0