Uppe i 2 timmar snart!


Gick upp och åt frukost med ivägochjobba-mimmin vid 8. Sen dess har jag fastnat på familjeliv och flashback, bra skit, bra skit. Lyssnandes till foo:s nya givetvis! fast jag känner att jag egentligen borde slölyssna på virre maggio inför nästa helg(hon har, liksom inget band med en sjungande tjej, aldrig direkt varit en favorit) så man slipper vara dum och oinlyssnad.

I övrigt var jag och träffade släkten mm. i danmark:

Det finns också en film på när jag matar en säl som var ovanligt tjock.
Den kommer jag nog inte lägga upp här dock.

Danmarksgänget i övrigt minus mimmi och yvve
Dem två var inte med här, dem hade båda ont i huve

Nehe om man skulle göra nåt vettigt istället
Kanske gå till jobbet och förtjäna uppehället

Jonald
Mcdonald

// Sälen

So yes x 10// Sälen som kollat klippet 10 ggr i rad nu

(morgon)dag(ar) i bilder

Påsk ska firas! Mat ska ätas! Godis ska ätas! Men inte före påskäggen gömts och hittats!

Steg 1: Packa to the max! Även så locket rymmer godis så att säga

Steg 2: Testa dig fram så ägget verkligen är fullt och inte semitomt. Skaka. När det inte låter så har du packat ägget med godis nog

Steg 3: Om du ska någonstans secura ägget med gummiband/hårtofs. (Godis överallt annars Säl anm.)

Töm din spargris så du kan vinna otroligt mycket pengar på färjan över till Danmark

Bjud inte med folk som dansar med andras fästmöer


// Sälen som tar 6 dagar spa

En bussresa att minnas

Igår åkte jag buss, på bussen gick så småningom också ett gäng bestående av 2 coola killar, 1 ocool kille och 3 hippa tjejer på. Alla tjejer hade väldigt mkt färg (med färg menar jag typ orange eller grön) i håret och alla killar med väldigt jeansiga jackor med nitar på.

Jag tänkte stilla för mig själv "Undrar vilken av tjejerna som tvingas (ja jag tänkte tvingas) ligga med den ocoola killen". Nog för att det var svårt att finna dem andra killarna coola men ändå.
Nu kanske ni tror att berättelsen tar slut där? Men höjdpunkten är ändå kvar, vilket egentligen inte är en höjdpunkt mer än ett skäl att blogga.

En av dem coola killarna hade en trampstamp.. slut där? Nej, det fortsätter till kulmen:

Killens tatuering bestod av en text som sa "Fag Hostile"

...
...
...
eh va?

Det var såklart otroligt humoristiskt. Undrar om han menade att hans röv var hostile mot påhälsningar? Det var iallafall oklart enligt

// Sälen

Sälen backar

Jag som trodde min matlagningsserie var något att ha.

Utklassad:


// Sälen

En vit limousin


Foos andra vide-o från el nya platt-o

// Sälen

Alldeles för dålig på att blogga..

...men jag kan meddela att jag iallafall drömde om Runn inatt, kanske ett tecken på att jag borde blogga om något?

Om ni ser mig springandes runt munksjön idag så ta gärna en bild, om ni ser mig lunkandes helt slut så ta inte en bild.

Nygge tyckte att jag "övat" på fifa 11 igår. 3-1-torsk i nhlpa och 3-1-seger i fifa gjorde att skiljematchen fick gå mellan Chelsea-Arsenal och såklart blev det 0-0 och straffar väntade. Och hur kan en viktig straffläggning sluta på annat sätt än ungefär såhär (tänker inte länka här på bloggen(okej hittar inget bra klipp som inte är disablad)) precis som för 3 år sen. Jag grät i gräset den gången, inte så mkt denna gången.

Men jonas? Har du kollat kalendern? Fifakväll!!?

Nu ska jag ta en bit apelsinchoklad

// Sälen vars dröm inte innehöll något snuskande med runnen

Det här med tandtroll som förstör

En dag för kanske... 10 år sen? påpekade en felix för mig att man minsann borstar tänderna både morgon och kväll. Jag kontrade med att jag tyckte att det inte hjälpte att borsta tänderna när man ändå skulle äta frukost 10 minuter senare. Lösningen, enligt felix, var att borsta tänderna efter frukosten.
(alltså han påpekade inte det för att jag hade dålig andedräkt(lovar))

Jo för frukosten kastade man ju inte i sig och lämnade halväten innan man sprang dryga 2.7km till bussen!?

Iallafall så har både jag och min bror aldrig borstat (okej kanske inte aldrig, men så långt jag minns.. och han med förmodligen. Han sade sig minnas att våra föräldrar tjatade att vi måste borsta både morgon och kväll medan Sälens lack av långtids- (korttids- för den delen också) -minne inte kommer ihåg något sådant event) tänderna på kvällarna.

Igår var jag med när brorsdotter d.ä. skulle borsta tänderna själv, det lät typ såhär (exakt)

Säl: Oh vad fina tänder du får.
Brorsdotter d.ä: m!
Säl: Hur ser mina tänder ut? aaah (öppnar mun och gör aah-ljud.. som man för när man öppnar mun)
Brorsdotter d.ä: Gula

// Sälen som senare reassurades att jag absoluuut inte hade gula tänder.. fan

Idag var råttet mågat/skitdag deluxe

För 711e gången i rad hade nötterna som tvättar före oss "glömt" tömma maskiner och torkrum. Idag bringade Sälen ner domen för dem jävlarna:

Nån gång får man fan nog. Deras paltor rök ner på golvet illa kvickt!!

Tyvärr hämnades karman och sabbade en maskin (pumpen paj eller nåt sånt). När jag skriver karman så menar jag troligtvis den där jävla mattan på bilden som tappade halva sin vikt i form av småtrådar som med stor sannolikthet förstörde pumpen.
1 timme, 7 sorger och 17 svåra svordomar senare lyckades Sälen få upp luckan och dumpade in dyblöt tvätt i nästa maskin.

Ovanpå all denna misären inser Sälen att han är koffeinberoende.

// Sälen; okej skitdag deluxe är att ta i, men just nu känns den väldigt bajsig

Hajskohlähpråvv

Här ligger jag och bloggar, jag glömde ju berätta fortsättningen på "planen som aldrig blev". En notis som jag hade glömt meddela i berättelsen, och som egentligen är ganska ovidkommande, är att mimmin och Sälen hamnade i samma sal 2 rader och en ett steg till sidan om varann.

Jag vet inte om någon läsare också skrev i lördags? Men helskotta vilken panik som började klättra genom maggropen när första läsförståelsen var svårare än en ... Det känns på nåt sätt kul att man ska ha problem med att läsa en text och samtidigt inte kunna svara på frågor om den. SAMTIDIGT SOM MAN FORTFARANDE HAR TEXTEN FRAMFÖR SIG!!!

Betyget på dagen blir trots allt en 5a. Detta eftersom vädret blev kasst mot det ursprungligen förutspådda kanonvädret..... Men fjording? En häst? Usch. Också: borga för=garantera?? bajsigt

// Sälen

ps. Bänkarna var jättesmala i kurt johanssons aula!
ps2. Alla runt omkring mig såg dumma ut, kunde inte fuska nåt
ps3. <--- bara för dumma oekonomiska människor
ps4. Mimmin och jag fick exakt lika många poäng, jävla hästras

Planen som gick i stöp

Som vanligt är jonas född med turskeden i munnen.. på tal om inget

Idag är dagen före dopparedagen, eller ja, skrivaredagen, eller ja, högskoleprovet. Sälen hade en plan och den planen lät ungefär såhär för några månader sen:

Plugga hela jävlarns veckan på gamla högskoleprov, skriva 2.0, söka in till läkarutbildning, bli läkare, dricka alkohol i 5 år, oklara av 5 års utbildning(eller 5 års alkoholdrickande, okej inte ens 1 månad(1 vecka)), scamma mig till ett jobb på ett sjukhus, utföra kirurgi, döda folk med flit, tro jag är gud, bli stämd, bli avskedad, bli åtalad, komma undan, praktisera i danmark istället.

Men har jag pluggat något i veckan? Nix tjenix, mao har jag idag på mig att fixa kunskap som ger 2.0. Har jag då pluggat något hittills? Nej jag har ätit chips, datorerat, och precis nu satte jag på kaffe och tog fram en bulle (sen kokade jag kaffet, höhö).

Det bara goes to show, även den mest minitiöst upplagda plan kan gå i stöpet om man har otur(som jonas aldrig har säl.anm."Otur" alltså reds.anm.)

// Sälen

RSS 2.0