När Sälen sällade sig till den breda massan

Våra läsare får ursäkta för dålig uppdatering. Varken jag eller Jonas har haft någon tid idag helt enkelt. eller?

Men låt mig berätta en liten historia för er.

Det var en gång en ung Säl som alltid hade uttryckt en tanke (inte för ngn annan person direkt) att han aldrig skulle införskaffa ett särskilt föremål. Han ansåg det helt enkelt vara totalt onödigt, även om det ibland hade många praktiska fördelar som han gärna har utnyttjat om tillfälle getts.
Han tyckte att dem kunde vara snygga men trodde själv aldrig att han skulle enda up med en sådan helt enkelt. Det var inget som ingick i hans tankar överhuvudtaget, inget som ens fanns på kartan. Han var nöjd med att ha det som han hade det.
Det såg krångligt ut, den utgjorde helt enkelt ett ansvartagande. Inget för Sälen eftersom han aldrig (och aldrig kommer?) vara  personen som kommer ihåg saker som inte sitter på honom.
Vi har 2 exempel från veckan, 3 egentligen, som gått där han har tappat saker (fast egentligen hela tiden haft dem på sig) som skulle vara stora förluster både emotionellt och ekonomiskt. 
Det 3e exemplet från idag var en tappad plånbok som dock återhittades snabbt eftersom jag råkade känna efter i fickan och märkte att den inte låg där. Snabbt tillbaka till föreläsningsalen och där låg den givetvis.

Tillbaka till historien om plagget, eller accessoaren if you will. Sälen har alltså alltid varit emot detta plagg eller haft ett annat komplement för att reda ut det hela.
Men idag så skedde det, han var på a6 och letade specifikt efter en sådan som Sälen pre-högskolan aldrig trodde han skulle ha. Han hade börjat känna att bära block (och kurslitteratur när det väl införskaffas) i handen inte är nöten direkt helt enkelt. 

Han vandrade planlöst runt med sin klantighets-rådgivare tills han hittade det han sökte efter på Ålens:



En manbag helt enkelt. En liten del av Sälen dog alltså idag.

Träffade hälleflundran på råslätt, han undrade var det var för märke på den.
"vet inte" svarade Sälen

// Sälen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0