Jag är lite blödig

Ett tecken på att jag borde klippa naglarna oftare?// Sälen

Nördigt nördigt, men härligt härligt

Vaknade idag upp utan att ha huvudvärk. Jäääs! Sälen tar alla små segrar han kan

För länge sedan spelade Sälen ett spel, ett textbaserat spel kallat Utopia, som han från och till har spelat sen han gick i 6an. Utopia är ett spel där man har en egen provins där man ska hjälpa sina kompisar som ligger i samma land och ska attackera och frodas bland andra likasinnade.
Som kuriosa kan jag avslöja att det var jag och en till som spelade det här när vi gick i 6an. Från där gick vi skilda fast ändå liknande vägar. Jag är försteskribent på en blogg, han ska snart hålla tal för FN.

Iallafall var det jag ville komma fram till att jag la ner det för att jag inte orkade ställa klockan mitt i natten för att gå upp och attackera folk (om ni klickade på länken ovan så förstår ni vad jag menar). 
Nu valde Jonas dock att åka bort till Turkiet en vecka och lämnade mig in charge för hans konto på olika spelsidor. Ett av dem är ett spel kallat Travian som är typ exakt som Utopia. 

....

Givetvis kunde inte Sälen hålla sig från att skapa ett eget Travian-konto och alltså sitter jag nu här och väntar på att få bygga ut mina järnfyndigheter. Jävla Jonas// Sälen


Yes Hello?

Tjena moss, Turk-Jonas här.

I ett försök att fly min vardag (trots en djup saknad av Sälen) tog jag i helgen flyget till sydligare breddgrader med min blivande fru, Sort-of-turkish-Jonna. Joppe fick stanna hemma med fejk-Jonas, kanske kan han också blogga under veckan. Vi får se..

Iallafall har jag under gårdagen och dagen stekt i solen. Då jag tyvärr är rödlätt har jag bränt mig, dumma sol, men jag gnäller inte. Så gör inte vi i Jonas-släkten (Om ni inte visste det så ingår Sort-of-turkish-Jonna i min släkt, nej inte bara i denna bloggningen utan i verkligheten. Jonas ÄR släkt med sin tjej, såja).

Jonas-släkten (där riktiga Jonna ingår genom blodsband!!!!!!!! Hallåååå? Blodsband!!!) är alltså nere i Turkiet och svirar och äter sig tjocka. Allt pga att någon (förmodligen kvinna har sälen luskat reda på) lyckades föda fram en unge för 100 år sen vilket människor idag tycker är en fullgod anledning att åka ner till ett främmande land och fira.

Hittills har vi i princip bara druckit alkohol men förmodligen kommer vi åka och pruta på någon lokal marknad för att sedan komma hem med sakerna vi prutat om och berätta om hur jääävla billigt det var. Förmodligen kommer det ske imon, och allra troligast ska jag skriva om mina bravader. Nu ska jag gå och hångla med Sort-of-turkish-Jonna, vi är nämligen på semester och baren är öppen dygnet runt. Då har man inget val, alkohol ska finnas i blodomloppet dygnet fucking runt!

Ibland blir det lite för mkt men.. hmpf

Vi höres!

// Turk-Jonas

Frukost på balkong

Vissa mornar är lite lyxigare än andra. Även vi i Sverige kan ha det gött Jonas!!


Jävla Turk-Jonas..

// Sälen

Familjen Cock's

En bra sak har vulkanutbrottet på Island fört med sig. Wifi på Landvetter är gratis. Jag beger mig nu på en veckas semester och lämnar er som vanligt i trygga säl-labbar.

Resan har börjat utmärkt. Bror fick köpa provisoriskt pass eftersom han upptäckte dagen innan avresa att hans pass gick ut förra året nån gång. Jag själv blev aningen irriterad på en kvinna i en bil och sa högt ungefär en meter ifrån bilen: "Kärringjävel!" för att en sekund senare upptäcka att hon hade rutan nere. 

Det var allt från Landvetter denna morgon. Eller just det. I sann sällskapsresan-anda ropades följande meddelande ut: "Familjen [Cock's] kontakta informationen, Familjen [Cock's]!!!".
Det var allt.

/ Jonas

Dagarna flyter på

Idag (och igår också för den delen) skriver Jonas hemtenta så om ni undrar varför vi inte bloggat lika frekvent som annars i helgen så vet ni nu.
Det har nått mina öron att verkstan på sistone sjunkit i klass (på sistone=1 år sen ungefär) och vi ber om ursäkt. Det har även nåt mina öron att ingen längre har verkstan som favoritblogg, vilket är sorgligt men lite talande för hur oerhört mycket skribenternas liv inte längre kretsar kring vad som en gång var Jönköpings i särklass roligaste blogg.

Iallafall.. I förrgår fick jag hem ett paket, och eftersom en serie bilder alltid är uppskattat så kommer här en serie bilder:Sammafattningen bilder:
En inslagen gul ipod var för jävla svår att komma åt i sitt lilla paket.
Ett paket var enklare, även om jag måste erkänna att jag hade vissa problem.
Slutsats:
Sluta ta sönder ipods så slipper du öppna jobbiga aket

(Hehe, pissa i snön och ta en bild..)

// Sälen


Bästa religionsgrenen

Jag tror på fullaste allvar att detta är den bästa reklamen som nånsin har gjorts för mig. Även om den är totalt onödig för jag hade fortfarande köpt produkten oavsett om reklamen för den hade sugit.

Det bästa av 2 världar


// Sälen

Dagens citatHehe. Vill härmed uppmana våra kvinnliga läsare att ta på sig ordentligt med kläder trots sol och vår för att slippa otrohet med unga män. Dessutom slipper vi alla dessa jordbävningar. Jag tror fan det var ni som fixade vulkanutbrottet också! Typiskt lättklädda kvinnor! Ta på er, sa ja te däj!

/ Jonas

Angående Sälens och Jonass kvällskurs

I skolan, okej föreläsningen, okej kvällskursen, som Jonas och Sälen läser finns en lesbian. Hon dricker coca cola hela tiden och argumenterar att socker är bra för kroppen i lagom mängd. Jonas och Sälen är av åsikten att hon överskrider den lagoma mängden med 300% för hennes röv är 3 gånger så stor som på en normal människa.

Nu var det inte hennes matvanor jag skulle klanka ner på här. Nej det var på hennes lesbianhet, eller egentligen klanka ner och klanka ner... Egentligen ville jag vill bara påpeka att vi har en gnuggare på vår kvällskurs.

Med detta poängterat: Nu har vi två stycken.

Kom igen Jonas, lägg upp bild på din nya frisyr nuuuu!

// Sälen


Done!

Har snöat in lite på Gordon Ramsay. Klockan 13.40 varje dag är det The F Word, sedan har vi Hells Kitchen och Kitchen Nightmares som också följs lite halvt.

En enda negativa med det är att jag börjat säga Gordons "Done!" som han säger efter att ha beskrivit rätterna efter saker jag gör. 

"Ätit frukost, borstat tänderna, bajsat. Done!"

Idag blev det också:

"VG på logistiktentan, Done!"

/ Jonas

Idag tävlade jag

Jag hade idag en tävling med mimmin. Camme var host för ett musikquiz

Sälen: You´re going down mimmin!
Mimmin: Jaja
Sälen: Du har inte en chans din sopa
Mimmin: Jaja, lycka till
Camme: Okej första låten....

Sälen: Eee
Mimmin: Bla bla bla omöjlig låt som ingen annan nånsin hade kunnat komma på
Sälen: Fan

5 låtar senare (man fick 1 poäng för låt, 1 poäng för artist) hade mimmin vunnit med 10-0

Sälen hatade henne lite för det

// Sälen


Konstigt

Vem lägger vår seriepremiär nästan samtidigt som Hv71-DIF? Stackars Kinnarps Arena kommer ju knappt vara halvfull. Tänk efter lite va.

/ Jonas

Jo jag känner lite så, återigen tackade jag nej till 2 sittplatsbiljetter, denna gången för att få se Hovslätt ta 3 poäng.

Idag är f.ö. en sportdag:

11.45 Barnarp seriepremiärar
13.45 Manchester-derby
16.00 Hv mota järnkaminerna
18.30 Chelsea mota tottenham

Och ja, Hovslätt med såklart

// Sälen

Ont i näsan

Vaknar upp med sjukt ont i näsan. Varför? undrar ni... Det gör jag också. Tills jag kommer på det. Vid femtiden i morse vaknar jag till och vänder mig om i sängen. Tre sekunder senare bestämmer sig Jonald för att armbåga mig i näsan med full kraft. Godmorgon.

/ Jonas

Aaah, nu är det nära// Sälen

Visste ni att...
Nu vet ni.

/ Jonas

Dagens tabbe/ I-landsproblem

Upptäckte precis att jag lyckats bränna spelet Skate 2 på två skivor så när jag skulle prova Assassins Creed II så var det inte mycket lönnmördande.

"Sjutton gubbar också!" utbrast jag för mig själv och återgick till min roliga torsdagsmorgon i tvättstugan där jag får smyga runt och leka lönnmördare istället.

/ Jonas

Surt sa Sälen

Sälen hade kallelse till sin tandhygienist idag. Ni som följt verkstan vet också att Sälen tycker nämnda hygeinist är en väldigt vacker varelese.

Alltså tycker Sälen det inte är speciellt jobbigt att gå till tandläkaren. Han har till och med försökt fånga nämnda vackra varelse på bild men inte lyckats.
Gissa om Sälen är glad eller missnöjd över när en 30-årig kärringjävel öppnar dörren och säger "Sälen från tomteverkstan".

Han blev missnöjd

// Sälen

Still 0-0

Killen ska titta på en fotbollsmatch och sen berätta vad som hänt. Känns som han misslyckats något:
/ Jonas

Home

Hemma igen från Halmstad efter gräspremiär, festkväll och manligt umgänge, vissa skulle kalla det kärlek. Imorgon skrivs det förhoppningsvis något vettigt här. Den som lever får se.

/ Jonas

Jag säger som Kim

"Det är fan gött om Leksand inte går upp" sa kim, "Vilka ska leda återtåget om inte dem?"

Hehe

Hyfsat viktigt mål Lucas Scott gör. Trots att jag inte gillar råttor

// Sälen

Högskoleskrivning har ägt rum

Min lärare hette Anna-Lena Käll. Det är ett coolt namn

Hon var dock oerhört ocool. En gång försökte jag gå liiite för tidigt från klassrummet, jag hade lämnat in alla papper och hon hade hämtat upp allt hon skulle förutom från en ytte-pytte liten rad. Cirka 5 pers mao:

Säl tar på sig jackan

Anna-Lena Käll: Så sitter vi ner tills jag har samlat in alla papper.

Sälen som står precis jämte kärringen: Jaha, men.. Jag har bråttom (har inte alls bråttom)
Anna-Lena Käll: Det här är ingen hafsjobb det här. Mycket saker att räkna

Sälen sätter sig tjurigt på en närstående tom stol med jackan på medan Anna-Lena Käll samlar in 5 häften och sätter sig framme vid sin bänk

Anna-Lena Käll förkunnar högt och tydligt: Nu! kan ni gå

Säl: Kärringjävel (kanske inte sa detta...högt)

Minnsvärt från dagen i övrigt:

Millan (som gjorde högskoleprovet i samma hus och som jag umgicks med på rasterna) fick en crush på en 60-åring. "Min Anders" suckade hon tungt flera gånger under dagens lopp

Micke (en gammal arbetskamrat från min tid som "arbetare") gjorde provet i samma sal som mig. Vi catchade up om wellpapp. Det visade sig att allt var som vanligt, och vi skrattade gott åt att jag brukade sova på jobbet.
Dock smet han efter sista skrivningen så kanske var han inte helt glad i att se mig trots allt

Nu ska det bowlas med 5 andra personer. Jäääs!

// Sälen

Vinnare av roligaste klipp ääär...

'

Skönt att rätt fotbollsklipp vann...  Hejdå Jonas, hälsa Per

// Sälen

Träningsläger

Jag beger mig iväg på träningsläger några dagar. Sälen tar hand om er så länge. Han får också i uppdrag att utse vinnare i YouTube-tävlingen. 

Nu ska jag till Cypern och känna på grönt gräs.

Okej Halmstad.
Okej leråker.

Men träningsläger likväl.

/ Jonas

Tävling


Sälen är hemma från spa

Jonas | says:
då är spaare uppe tidigt
Saelen | says:
då var jag så jävla bajsnödig och sen ville jag inte smutsa ner sängkläderna med att lägga mig igen
Jonas | says:
vafan?
hur bajsar du?
Saelen | says:
all over the place
det var sånt där sprutbajs
Jonas | says:
då är spaare uppe tidigt
Saelen | says:
då var jag så jävla bajsnödig och sen ville jag inte smutsa ner sängkläderna med att lägga mig igen
Jonas | says:
vafan?
hur bajsar du?
Saelen | says:
all over the place
det var sånt där sprutbajs

Härligt att ha honom hemma igen

/ Jonas

Haha

Jönsson! Bästa vitsen på youtuban!!

Eller jag menar tävlingen fortgår.. ingen vinnare utsedd

// Sälen

Statement

Jag gillar Jonas ambition med 10 bidragsgivare.

I övrigt: Alcamopizzor är inte goda

// Sälen

YouTube-tävling

Tävlingen går till som följer: 

1. Tipsa om ett roligt YouTube-klipp genom att länka i kommentarsfältet

2. Jonas & Sälen väljer ut 10 nominerade

3. Ni får röstar på den ni tycker är bäst

Det är inte tävling i världens längsta YouTube-klipp så inget längre än 1 minut!
VINNAREN BLIR OMNÄMND PÅ BLOGGEN OCH FÅR EN JÄVLIGT FRÄN T-SHIRT* AV SÄLEN.
*precis som Sälens övriga vinster här på bloggen så är det högst otroligt att det kommer att delas ut.

/ Jonas & Sälen

Vuxenpoäng

Hur många vuxenpoäng är det inte att köpa en back julmust då? En back. En sån där röd som man stoppar flaskorna i. En sån där som man kan stapla och tävla vem som kan stapla längst. En sån där back helt enkelt.

Jävligt många poäng anser jag. 

/ Jonas

Lite snabb sammanfattning

Igår fyllde min bror 25, Grattis grattis!

I helgen åker jag till Danmark.


Idag pratade jag med Jonas, det lät såhär:

Jonas läser Sälens facebookstatus som lyder "Ska på arbetsintervju"
Jonas: Ska du skaffa jobb?
Sälen: Ja, yvve tvingar iväg mig på arbetsintervju i någon butik i stan
Jonas: Hur har du fått det, eller vadå?
Sälen: Hon kände nån som behövde personal.
Jonas: Bögigt att jobba som butiksbiträde
Sälen: Hehe, jo

Även Hjalle gick på det här, dagens datum till trots.

// Sälen

RSS 2.0