Hemma med Norgehistoria

Hemma efter en några dagar i Halmstad. Sälen hade hotat med att Fejk-Jonas skulle göra comeback, men så blev visst inte fallet.

Har kramp i benen och vill dö en aning. Att se vad Halmstad hade att erbjuda nattetid känns mer och mer som ett av gårdagens lite sämre val. Dagens tidiga träningspass hjälpte inte mot bakfyllan och bussresan hem tillbringades med att försöka hålla tillbaka spyan.

I fredags spelade vi mot ett norskt lag. Samma norska lag bodde på vårt hotell. När vi satt i lobbyn började det plötsligt rinna vatten längs väggarna och droppa lite smått. Förklaringen hittades en våning upp. Norrmännen hade fått den briljanta idéen att kyla sina öl i handfatet. Problemet vara bara att de också fått den inte fullt så briljanta idéen att täppa igen hålet och sen gå därifrån utan att stänga av kranen. Resultatet blev nästan en decimeter vatten i hela hotellrummet. Parkettgolvet stod upp i en rolig båge och norrmännen försökte torka upp vatten med madrasser och annat som fanns tillgängligt. Det blir nog en trevlig kostnad för norrmännen. Men de har ju oljan.

/ Jonas

Kommentarer
Postat av: Stefan

Haha! Det här måste ju bevisa att alla Norgehistorier är sanna.

2009-04-06 @ 11:52:05
Postat av: Jonna

HAHA! Jag hoppas att ni pekade och skrattade!

2009-04-06 @ 13:05:07
URL: http://jonelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0