Vi har varit borta! okej?

Igår var roligt.

Sälen väcks av Jonas när han ringer klockan 11.45:
Jonas: är du vaken
Sälen: mm
Jonas: bra bra, kommer bort om en halvtimm
Sälen: ok ok.

Nån gång efter 12, troligen halvvägs mot 13 ringer det på dörren. Sälen vaknar upp snabbt och hälsar Jonas välkommen till huset. Jonas är semiförbannad på Sälens osvikliga lathet.

Efter ett besök på systemet och ätning av långkebbe från rhodos och omklädning av tosse så förflyttas verksamheten för stunden till Jonas källare, kort och gott "Källaren".
Jonas och Sälen spelar heads up, en mot en, poker. Förloraren för varje omgång tvingas dricka en shot. Fort går det, kul är det.

Åker framåt kvällningen till Stockaryd för att kolla på innebandy. I pauserna blir det ut och dricka öl och kasta innebandybollar närmast en stolpe för att vinna pengar. I slutet av matchen när Barnarp ligger under med 4-2 med 3.5 minut kvar vill Sälen åka hem. Jonas muckar stryk med ett inavel som Jonas kallade ditt jävla inavel. Nykterhets-polisen Tosse lugnar ner en uppretad säl och en helahavetstormar-förbannad Jonas, vi var i underläge rent numerärt mot lokalbefolkningen. Tom. Äggs brorsa Bacon hytter med klubban från planen och säger till oss att vara lugna. VI Håller oss således lugna

En lugn Jonas i Sälen coola, numera borttappade glasögon

Tillbaka till Innebandyn, 3.5 minut kvar och underläge alltså. Med 3 sekunder kvar och ställningen 4-4 får Barnarp ett frislag, ett frislag som allas våran favorit-filur fille hänger ditt i krysset på Nygges passning. Glädjen är total och 4 glada Barn-nappare stormar planen och firar in dem 3 poängen med från förorten låten.

Sen bär det av in till stan, möter upp med Gurra (som gjorde mål) och Jompa (som gjorde mål, i b-laget..fan) och Jocke och sen in på Kåren. Mkt skojigt, har lite bilder därifrån. Bla på Jonas penis när han pissar från en balkong som jag sa att jag tog bort från mobilen, vilket jag också gör...efter att ha skickat den till min mail. Vet inte om jag ska lägga upp den riktigt... Ni får nöja er med en blondin och Jonas istället


// En bakfull Säl


Kommentarer
Postat av: Jonas

Så mycket "hittepå" och förbannad lögn i det här inlägget! Eller?

2008-12-06 @ 20:47:20
URL: http://tomteverkstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0