3e oktober, gamla inlägg post

Detta hände för 4a år sen:
 
Satt igår i 5.5 timme och slet (hahahaha) med seminarie-uppgifter till imorse. Beställde väckning av Jonas, mkt riktigt ringde han vid 8 som bestämt. Tyvärr kände jag inte det var värt att åka till skolan så jag sa hej till andra sidan av kudden och tryckte ner ansiktet i densamma.
Drömde mkt som vanligt när man vaknar på morgonen och somnar om, drömmarna innehöll damhandboll!. Att bli jagad av en haj. Jag(som tjej) och en kille blev jagade. Först i vattnet, sen på land. Vi hade en shotgun och skjöt av fenorna på hajen, visade sig bli perfekta ben för hajen, sen snodde han shotgunnen och jagade mig(nu som liten pojke) på land. Han mejade ner massa folk men jag flydde över ett stängsel ut i skogen så jag kom undan.
Det var ungefär allt jag hade att skriva. sååå... Kanske har ni skitit i jobbet/skola, kanske yeah right. NÄR ni sket i skolan eller jobbet så hade ni en ursäkt för er själv och vad var isåfall er bästa ursäkt?  Min såg ut såhär i morse:
Ähvafan jag lär ju ha alla rätt på uppgifterna, ska jag verkligen slösa bort 4 timmar på att ta mig in till stan, sitta där, och sen hem igen för att få det bekfräftat för mig? Nej, och därför: Hallå Kuddens andra sida.
// Sälen som försöker fylla ut inlägget med uppmaning till kommentarer från läsarna.
 
Detta hände för 3 år sen: (när bloggen producerade 2 inlägg per dag ibland!)
 
Ligger i Jonnas säng men min netbook som numera funkar (windows 7 verkar vara the shit) och börjar bli lite smånervös inför kvalet.
Bra nervös. Taggat nervös. Man skulle kunna säga förväntansfullt nervös.
Förövrigt grattis till Sälen som klonkar sönder sitt liv.
/ Jonas
 
Läget är som följer:

- Mötet spelas

- 5 kvar

- Sälen ligger sist

- Klonken kan mkt väl slå till

// Sälen

Så skrev jag.. sen vann jag mötet. Åååh vad skönt att äntligen få vinna en turnering, känns som det var år sen senast. Och då valde ändå det trådlösa nätet att stänga ner 2 gånger när det var fyrhandat. Den stationära gick in och avgjorde nästan dirr! Nu får du leva lite längre till din jävel

Och varför inte passa på när deltagarantalet var 143?

// Sälen igen
 
2 år sen:
 
Fotboll med Tosse. Chelsea - Arsenal:

"Men vad är det som hääänder!? Två frilägen i samma sekund! Eller är det... Aha, det var repris."


/ Jonas
 
Ah, jag är ju sugen (för vilken gång i ordningen att ta upp bloggen igen, men det känns som att hålla liv i en stofil/dinosaurie/fossil/gammal drake/beata på ett ett dött djur med en pinne. Men vafan, här är 6e försöket efter bloggens (o)kliniska död att få liv igen)
 
Och ja, jag skriver fortfarande dem
 
// Sälen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0