Våren är här

Den är tydligen här med fullt besked, och det är först nu när vädret är sådär som jag hinner med att skriva mina tankar om Våren.

Våren är alltså nånting som hälsas goddag (återigen) av varje lustig gubbe med spretande armar, eller som välkomnas med öppen famn av 70 åriga damer som återigen kan spana in ungdomarnas slanka, släta kroppar och drömma tillbaka till den tiden när de själva var unga. 

Våra bleka (och i hjalles fall även feta) kroppar exponeras för första gången på det nya året för sol. "Vi har överlevt en vinter till" helt enkelt, spelar ingen roll om vi spenderade den i ide eller om vi härdade stog pall vinternmörkrets långa klo som kramade om oss.

"Vårkänslorna spritter" är verkligen ett applicerbart uttryck.

Kärleken is in the air minst sagt, det ska knullas och det ska sökas efter partners och det är polygami till tusen. Först på våren blommar de allra flesta ut och blir till en fröjd för ögat samtidigtr som de enbart verkar finnas till för allmänheten att beskådas. Se, men inte röras i de allra flesta fall. De klär sig i vackra färger och dofterna som insups är räknade i miljontal.. Dofter som vi svagt förnimmer från åren som flytt
De som har överlevt och lyckats framhärda genom kylan som grep oss, får återigen möta Solen

Så ni som gillar våren och som hälsar den välkommen, jag hatar faktiskt er lite i smyg. Kan vi inte bara skippa allt fram till sommaren och skita i den dåliga luft som Sälen tvingas andas in under flera månaders tid? 
Som ni alla förstått pratar jag naturligtvis om blommors, trädens och alla andra växters förbannat irriterande pollen som tydligen ska släppas ut i tid och otid

Helvetets portar öppnas återigen för allmän beskådning


// Sälen som inte orkar skriva ett nytt inlägg om vårhelvetet..just pga pollenallergin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0