Phi Phi

Checka ut klockan 11 och bat som gar 15.30 ar ingen hit. Samtidigt som jag skriver det har upplyser Jonna mig om att Millans favoritlat med The Gossip hors fran en narliggande bar. Jag haller med Salen. Marklig som fan ar hon den dar Millan...

Forovrigt mycket taskigt av Salen att dra till med en Sal pa vift nar jag inte kan vara med. Blev forbannad av att inte kunna sa fuskade och vet nu svaret iaf. Sa latt. Dock sympatiserar jag med stackars Runn som blev backstabad av Mr J.

Phi Phi har bjudit pa sovplats i ons hogst belagna bungalow med diverse kryp. Trapporna/stegarna upp var javulska och Salen hade givit upp ganska omgaende.

Forutom poolhang och strandhang sa har vi aven varit ute pa snorkeltur och halsat pa apor pa Monkey Beach. Trist nog var det en stor apa som var aningen lik Hjalle som snodde all frukt for alla andra.

Dessutom besokte vi The Beach. Ingen Leonardo men dock 7000 turister. Ej vart Jonas och Jonnas tid ansag vi. En fin strand dock, de delar man sag igenom for alla feta ryssar.

/ Jonas som ar lite nojd over att Stefan ater presterar bra i viftningen.

Varför försöker folk som skriver rätt svar nu att dem kunde på högre poäng, men skriver rätt svar först nu? Jag litar ju på folket så en bonuspoäng blir det för båda. Bra där

// KapSäl

Kommentarer
Postat av: Stefan

Taaack Jonas!! Känns kul att vara tillbaka i form igen. Nu missade jag iofs förra viften för att jag var bortrest. Men kanske bäst så för att hålla tävlingen jämn.

2010-01-13 @ 11:42:22
Postat av: Sälen

Till och med Wagner klagade på alla trappor på kanarieöarna, så jag vet hur det är.



Jag hade fan inte gett upp..

2010-01-13 @ 12:39:36
Postat av: Millan

Bra. För det var faktiskt sant. Faktiskt.

2010-01-13 @ 13:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0