Fejk-Sälen

Så var det äntligen dag på allvar. Fejk-Jonas har tittat fram några gånger när Sälen har ansett att Jonas borde klämma ut ett inlägg trots att det inte funnits något att ta av. Alltså är det dags att presentera Fejk-Sälen:

Fejk-Sälen (som ni ser här nedanför) anser sig själv vara ganska mycket över den genomsnittliga befolkningen när det gäller IQ och pokerspelande. Det tänker han ofta på när han spatserar fram... Nej ursäkta. Nu misstog jag mig. Det tänker han ofta på när han hasar sig upp på morgonen (ca kl 13.30) från sängen till soffan. Där ligger han i sin "Turkmössa" och ser ner på alla som arbetar och sliter.

"Turkmössa" förresten, det är något av det bästa Sälen har i sin garderob. En Turkmössa är en mössa som är köpt i en lokal sportaffär men en stor logga på. Turkmössa därför att en sådan mössa bar majoriteten av alla av utländsk härkomst på Fejk-Sälens högstadieskola. Där gick de runt efter gympan utan att ha duschat och förpestade Fejk-Sälens skolgång. Nu för tiden luktar samma killar troligtvis lika illa och det är troligtvis de som bakar Fejk-Sälens favoritpizza Jalapeno Stark, utan Jalapeno. Detta är något som Fejk-Sälen är stolt över att ha kommit på. Som han brukar förklara högt och tydligt till alla som vill, och även till de som inte vill höra:

"Nu sparar jag 5 kronor för jag vill egentligen ha en kebabpizza med champinjoner. Men Jalapeno Stark utan Jalapeno är samma sak som kebabpizza med champisar. Fattar du? 5 kronor. Fattar du?"

Skolgång förrensten, det är något som Fejk-Sälen inte anser sig behöva. Han kan ju allt. Han har funderat på en högskolekurs. Men som han brukar säga efter att ha varit social och träffat ett fåtal människor några dagar, oftast över en helg:

"Det här var jobbigt, jag klara inte av ett så stressigt liv". Kapar lite här, det var 3(!!!) stressiga dagar



/ Jonas om Fejk-Sälen som ändå inte blev så fejk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0