En del skriver böcker, en del bygger hus, en del är fucking spelberoende...

När jag började att skriva det här inlägget så var jag otroligt jävla arg. I slutet av inlägget kom jag som alltid på att pengar är en världslig sak. Det som grämer mig är att Sälen kommer närmre vinsten i utmaningen. Nu har jag nu lugnat ner mig och sitter och filurar på ett av mina projekt. Ha detta i åtanke när ni läser. Jag är inte arg. Jag är bara småtjurig över att livet ibland spelar mig ett spratt. Jag skrattar inte, men inte heller gråter jag.

Ikväll undrar jag varför jag inte gick och sov efter att jag tillbringat kvällen med att socialisera med vänner. Sängen var ju alldeles i närheten. Varför inte sova? En pengakåt jävla pokertorsk är man.

Poker kan vara trevligt. Ibland är det till och med roligt och givande. Skönt att man vet att det ger lite pengar varje månad för annars hade man knappast klarat av de kvällarna när inget vill sig. Roligt att se en pott på över 2000 skjutas över till någon annan.

Idag var poker den värsta utav mardrömmar. AA förlorar mot 88, AA förlorar mot K9, KK förlorar mot TJ och så kan jag hålla på. Det är ett under att jag inte backade mer än gjorde.

Tyvärr fick min mus sätta livet till under nattens största pott och då var det ändå långt ifrån den största förlustkvällen i "karriären".

Förövrigt har jag ett tips till våra kära läsare. Spela för helvete inte Jakten på den försvunna diamanten med pengar inblandat. En hundring per spel och deltagare låter inte så farligt förens man står nere vid Kapstaden och lyfter på brickjäveln och ser en rånare. Slaget efter så får din motståndare Diamanten och inte ett visum i sikte så långt ögat når.

Men så till utmaningen. Sälen tar in en hel del idag.

Jonas -1602
Sälen -688

Sen start
Jonte +5200
Sebbe +9672

/ Jonas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0