Regarding hobbits

Mmm, det är det första man ser efter förordet och nåt dravel om röda boken

Men nu till sagan om kanten (ursprunget från mattias>matte>mattkanten>kanten>miss cunt>bag>slutbag>kanten). Sälen och Kanten begav sig iväg till Bahamas för några år sen och efter en lååång flygresa och lite kortare taxiåkning kom vi fram till hotellet.

När vi väl checkat in på det 7-stjärniga (vet inte hur många det är riktigt.. 9? 11?) och kommit upp till rummet tar Kanten toalettens oskuld. Jag tror bilderna förklarar vad som sedan hände:






I 2 dar fick vi pissa i dushen! Tills det en dag var fixat av sig själv efter att städerskan varit där. Frihet!!
Dagen efter blev det stopp ännu en gång, syndare: Sälen.

Men det var inte bara denna historien jag ville berätta om Kanten. Nej han skrev en kommentar här på bloggen som jag skrattade åt. För några år sen när vi delade rum(säkert nuförtiden också, men det var ett tag sen nu) om det nu var i Mexico, Bahamas eller på enso-kurs med jobbet.. Då låg vi i varsin säng på rummet och skrek alternativt stönade ungefär såhär:

Kanten: ooooh Anni (lågmält)
Sälen: oooh Moss (lika lågmält)
Kanten OOOOOOH AAAAANNNIIIIII
Sälen: OOOOOOOOH MOOOOOOOOOOSS (stora bokstäver betyder alltså högre ljudvolym)

Vi låg med fötterna i vädret, och studsade upp och ner på rygg och skrek alltså efter Jennifer Aniston och Kate Moss. Ibland skämdes man lite när man hörde dem i rummet intill prata då man samtidigt insåg att väggarna var väldigt tunna, minuten senare var bjöd vi på nya rop efter moss och anni...

Det här blev ett väldigt nostalgiskt inlägg. Vad jag ville komma fram till var att Kanten har en blogg som har funnits ett tag, men som han först nu (fast egentligen inte)  börjat skriva i.

UTMANINGEN

Jonas´s resultat Dag 3
-472        (+1044)

Sälens resultat Dag 3
+474      (+1884)


// Sälen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0