Natten väger tungt över tunga sinnen

Ibland funderar Sälen på hur nyttigt hans nuvarande liv egentligen är. Han läste precis på den eminenta bloggen stefanochaffe att han ingår i en duo bestående av tomtar vars dygnsrytm är helt uppfuckad.

Tittar man på det så undrar man ju lite, såhär ser en dag ut i stort sett för Sälen:

Vaknar runt 12, sover 1-2 timmar fram till Nygge messar och frågar om vi ska spela tv-spel. Det ska vi. Spelar allt ifrån 2 till cirka 5 timmar.
Ungefär klockan 5 ska Nygge hem och äta och Sälen får contemplata för sig själv och fixar mat själv i brist på annat att göra
Klockan börjar närma sig 1800 och är det inte träning så är det ungefär nu som det är dags att börja jobba. Således kontaktas Jonas och sen jobbas det fram till cirka 02.30.
Ungefär då beger sig Sälen från Jonas eller Jonas från Sälen och under en timme slökollas det någon random tv-serie (Hells Kitchen f.n.)
Klockan halv 4 börjar South Park och efter det ska det läsas några kapitel i en bok (biografi om John Reul f.n.)

Lite smått börjar man undra vad fan man håller på med. Gjorde folk såhär för 20 år sen? För 5 år sen? Är vi kanske nyskapande tomtar? Nyskapande tomtar som skapar en oerhört destruktiv livsstil som slutar med att man inte klarar av att ställa om från månader av deg till utbildning? Kommer jag nånsin bli något annat än en blaha i livets cykel? Men skulle jag vilja göra nåt annat (sälkramare isf.. kanske)?

Svaret är ett unisont nej, jag vill inte ändra på någonting. Och här nånstans börjar tankarna bestå av funderingar på när det egentligen började gå åt helvete för mig

// En förtappad S(j)äl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0