Spöar husqvarna och hovslätt varje dag

Igår var det alltså match i Norrahammar. Inte vilken match som helst utan årets match, Just det, det var derby mot Hovslätt i seriepremiären av årets division III.

Tomteverkstan attendade givetvis i egenskap av matchsponsorer. Robin Bäck möttes av burop vid spelarpresentationen som sig bör när man möter sin moderklubb iklädd värsta rivalens färger. Robins mamma stog längst fram i klacken och pekade finger åt ungjäveln.

Iallafall så vann Barnarp (från förorten) med hela 6-0 (2-0 i varje period) i en match där hovslätt hade mkt boll i inledningen av varje period men inte fick utdelning pga strålande försvars och (framför allt) målvaktsspel. När man dessutom har en kedja bestående av Hälleflundran (med universums lägsta tyngdpunkt) Sollet (Ensam medlem i Barnarps pannbandliga) och den irriterande duktige Nygge (Barnarps och division III bästa spelare) kan inte publiken annat än applådera. Matchens profil Phille kom inte med så mkt i offensiven men var prickfri bakåt.



Poängen fördelades som följer:

Johan Nygård 2+1
Olof Bertilsson 1+1
Pierre Gustafsson 1+0
Joakim Nordén 1+0
Fredrik Hjalmarsson 1+0
Martin Adolfsson 0+1
Gustaf Berg 0+1

Plus denna matchen går till Sollet (Joakim Nordén) Nygge (Johan Nygård) och Hjalmarsson (Fredrik Hjalmarsson) som alla 3 kysste tomteverkstan-loggan på högeraxeln efter att ha nätat. Tomteverkstans redaktion njöt i fulla drag på läktaren.

Det enda som var hugely disappointing med tillställningen var att matchsponsorn inte nämndes alls varken, före, under eller efter matchen. Dom hade också "glömts" nämnas i matchprogrammet där Barnarps övriga sponsorer stog med. Sponsorer som inte ens var på matchen är alltså viktigare än tomteverkstan. Mycket sårande.

// Sälen

Kommentarer
Postat av: Buck/Loffe

Vi är extremt medvetna om de påtalade bristerna och att vi måste bättra oss. Ni skall bli rikligt kompenserade, redan vi nästa hemmamatch. Sponsorvård är prioriterat för oss.

Jag har i dag lagt in er som länk på hemsidan, som ett första steg i detta arbete.



Tack för fantastiskt stöd under matchen och för underhållande inlägg.

2008-09-28 @ 10:56:42
Postat av: Maaaatte

Burop till Robin Bäck skare va ;-)



Imponerande förövrigt att slå ett lag bestående av mest 92:or ;-)

2008-09-29 @ 18:13:31
URL: http://trasktratt.blogg.se/
Postat av: Maaaatte

Okej då, kanske inte mest. Men delvis iallafall.

2008-09-29 @ 18:14:17
URL: http://trasktratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0