Matchens profil!

Idag möts alltså Barnarp och Sandbäckshult i "palatset"(vafan det nu kallas så för?).

Kortdraget kan man säga att detta är en tidig seriefinal även om Barnarp haft tufft motstånd förut i form av Ljungby och Wedeby. Det enda som skiljer lagen åt är att Bif vunnit 1 match i sudden medan Sandbäckshult har torskat just 1 match i förlängning.
Speaker för dagen är, inlånasd från Hovslätt, allas våran Crazyklonk-Unatosse-Tosse vilket innebär att det inte är bara på planen som underhållning kommer utspelas.

DAGENS PROFIL, ÄTER INTE FIL!

Det är sålunda den mest stabila killen i laget, killen som alltid har rätt och som man inte går på för att det finns småsten. Gustaf Berg!
Han är född och uppvuxen strax utanför Barnarp men har ändå allt det som representerar bygden söder om Jönköping. Styrkan, intelligensen, kamratskapen, ledarförmågan, ett vackert leende, gyllengult hår som fladdrar i vinden när han spanar ut över Barnarpssjön, vackra ögon som man bara vill drunka i osv. Det här är killen med allt som gärna delar med sig och utan Gurra hade Barnarps innebandylag inte varit där dem är idag, 100% säkert.
Här ser vi honom under ett argument med (okänd) och Gustaf har precis fått ett mycket starkt motargument. Han tar då till blicken som tvingar motståndaren att vika sig.. Gustaf har alltid rätt även när han har fel.


Han ligger 2a i Poängligan och delar förstaplatsen i skytteligan med kedjekamraten Nygge. En hårt jobbande center(föredrar iofs plopp) som aldrig viker ner sig och jobbar stenhårt för sina ytterforwards, Nygge och Sollet (som enligt sig själv är lagets stjärna men som inte återfinns på topp 5 i poängligan??)
Som avslutning kan nämnas att ingen blir förvånad om Barnarps eget kärnkraftverk återigen återfinns i målprotokollet när poängen räknas ihop efter slutsignalen.

// Sälen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0