Snabbt går det. Kul är det

Så sammanfattas dagen på Casino Cosmopol dit The Legends of Boo hade tagit sig en gudförgäten söndag som also råkar vara den dagen Sälens pappa fylelr år, grattis grattis. Som ni alla förstår måste berret stillas därför blev det en kort visit med hurra hurra och tårtätning innan resan påbörjades mot göteborg. Enda incidenten innan ankomst var att vi passerade en bil vars nummerplåt var Manutd. Pekade givetvis åt fanskapet. Sen bar det av in i göteborg med Hamnstaden som riktmärket..

Väl i götet intogs en buffé bestående av pasta, dvs pasta-buffé. Den var god.

Sedan bar det av till pokerborden och Cosmopols söndagliga turnering (500+100kr(sinnes rake!)). 70 pers var med. Nu skulle här spelas poker med dealers och med ett seriöst startfält.

Sälen åkte efter 20 minuter som nummer 70. Var missnöjd direkt med hur jag åkte ut. 77 mot x8 på 885Q3 eller nåt liknande. Fick aldrig se vad han hade men någon sa att fienden hade 8 så jag muckade snabbt och sa jävla AA och gick därifrån (obs. överdramatiserat). Efter detta lilla snedsteg tärde berret i buken men ville inte ge mig ut i slots-djungeln själv så läste lite pokertidningar och railade Jonas och Kanten som genom guds försyn hade kommit på samma bord och nästan jämnte varandra.

Kanten var nästa man att åka ut. Han hade tidigt dubblat upp med något slags pocket som träffade set om jag fattade rätt. Gick sen ner sig med AK på Kxx mot fd all in flop. Fick sedan KK och mötte QQ, hamnade givetvis all in preflop.. A just det, AA mötte han också. Alltid lika jävla riggat. Rök till sist med AQo mot AKo som shortstack, kom kanske runt 50-60. Sälen fick äntligen en spelberr-kompis att ge sig ut och spela bort pengar med.

Jonas hade aldrig riktigt mkt marker och ålade till slut med K9s från knappen. Både sb och bb hittar AQ men givetvis ramlar A på floppen och legends of boo:s hopp stog till den alltid lika bombande Unatosse. Om du känner att du har ngt att redogöra för om din pokerturnering får du fan göra det imon Jonas. tomte

Unatosse satt lite avskilt från repen där åskådarna får stå men berättade att hans bord dominerades av 2 stycken uber-lösa bra spelare som klonkade hem den ena potten efter den andra. Sin vana trogen (eller hur) blev han främste Boo men lyckades missa att vinna med AQ mot AT all in pre där AT drar in bakdörren för nötfärg.


Iallafall så begav sig som sagt Sälen och Kanten ut bland automater och satte sig vid kvällens favoritmaskin, en 10kr videopoker automat. Och praise the lord vi hittar fyrtal i åttor och vinner 50 spänn! dvs 50*10, dvs 500 spänn.

Nu ska pengarna investeras och vi beger oss till Black jacken och sätter oss sist på bordet där vi snabbt ådrog oss bordets ogillande då vi tycktes ge dealern 21 några gånger för ofta. Det roligaste som hände var att vi fick en ny dealer och att Kanten svarade Hellu på typiskt kant-sätt när dealern sa "hej hej". Kantens svar resulterade i att dealern trodde vi var engelskbördiga och resten av tiden vi satt där svarade vi "I stand" eller "hit me". Fast egentligen sa vi bara "stand" en gång innan Black Jack-hökarnas blickar tvingade brot oss från bordet. Vi var dock fortfarande vid god vigör och hade fortfarande en 5-hunka i fickan.

Nästa anhalt var rouletten(by now hade alla legends åkt ut). Vi lyckades inte riktigt få uppmärksamheten från dealern(heter så på roullen med va?) men till slut lutade sig Kanten framåt med våra tio 50-marker och sa: "Kan jag få demma växlade till marker?", och syftar givetvis på markerna man lägger på spelplanen. Istället får vi en 500 mark, Kanten och Sälen dumkollar på varandra innan vi börjar skratta åt våran (fast egentligen dealerns) okunnighet. Okej upp på hästen igen. När kulan ånyo rullat i runden sträcker sig matte fram och säger ngt liknande som förra gången men pekar mot spelmarkerna. Nu lackar dealer-kärringen igen och säger att hon nyss växlade till en 500-mark, vafan-ska-jag-växla-den-igen-?-kunden-har-fan-alltid-fel--jag-har-rätt-attityd. Till slut får vi fram vad vi vill göra mer pengarna och får ltei skamset ta emot marker medan dealern muttrar "why didnt you say what you wanted the first time". På 2 rundor var pengarna borta och enda gången vi vann var när jag satte 40 spänn på rött. När Kulan faller på rött säger kärringfittan att mimumbeten på 2-1 odds är 100. SOM OM VI SKULLE FÅTT TILLBAKA INSATSEN OM DET BLIVIT SVART. tomte

Bilfärden går som en enda lågn allsång med skrålande sång från baksätet, Kanten och Sälen tar i så det knakar. Unatosse i egenskap av förare börjar hota med diverse saker men får egentligen aldrig tyst på oss. Snabb hemfärd med ett snabbstopp i Bårre för njutning av McDonalds, way better then MAX!

Kom hem och plussade 800 innan jag skrev detta, nästan inte minus i Juli snart!

//Sälen (referenser till gud gjorde i ovanskriva inlägg är helt och hållet ironiska då Sälen inte tror på Gubben)

Kommentarer
Postat av: Mr B

jävla maskinklonkare, :)

2008-07-14 @ 17:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0