Efter paintball, räkan har lagt sig

Här kommer ett av få gemensamma inlägg. Sälen och Jonas har intagit diverse alkoholhaltiga drycker och sitter just nu och skriver trevliga saker på lilla Nygges msn. För det första, det är inga otrevliga saker. För det andra, vår definition på "inga otrevliga saker" stämmer inte överens med vad Nygge kommer anse vara otrevligt. Med detta sagt tar vi bloggen ett steg längre och kommer nedanför redogöra hur msn-konversationerna utspelades:

Nygge: "Lotten, varför särar du inte på skinkorna för mig när du gör det on a daily basis?"

Lotten: "Va?"

Nygge: "Ja, du är ju för fan frigid"

Lotten: "Va?"

Nygge: "Jag ringer dig sen när jag är ensam och vill dra i den"

Lotten: " Vad är det med dig!? du är ju fan störd!"

Utloggning

Iallafall idags spelades paintball i skogen runt fiskebäck. Lagen delades snabbt in i stan mot skogen där nygge omgående tradades bort från skogsmullarna till stadslaget mot en kotte. Fair trade ansåg vi.

Spelandet resulterade i diverse blåmärken och skavanker. Vi har dålig koll på resultatet men vi tror skogen vann med 8-1.

Liverapportering från mobilen just nu: En buss har kört över en moped. Mopeden fick ont. Bussen kör inte längre. Passagerarna är förbannade. Ingen är egentligen intresserad av hur det gick med mopedisten.

Just nu sitter Jonas och Sälen och skriver varannan mening. Vi testar något nytt... Dubbel fylleblogg är arbetsnamnet men kom gärna med bättre namnförslag. Sälen börjar se suddigt, Jonas är tomtig. Eller tvärtom. Tomte.

Ny mening. Paintballen var de ja. Jompa fick in ett sjukt headshot på Jonas. Stadslaget bestod av Albin, Jompa, Martin Nilsson, Nygge och Albins skånekompis. Skogslagen innehöll klassiska namn så som Jonas, Sälen, Fejk-Sollet och Richie Rich. Nygge visste allt om säkringen på vapnet. Under kvällen har det debatterats om Nygge möjligtvis är dummare än Sollet (den riktiga, the original soll). Jonas tror att så är fallet.

Liveuppdatering, Jonas öppnar en av bräälos öl, som pusen stal men glömde hos nämnda Jonas.

Martin Nilsson var en stor besvikelse på paintballen då han gjort lumpen och borde kunna leka krig. Han såg mest ut som en vilsen grå korv, dock lite lik en statist från Top Gun filmerna. Vi diskuterar nu om det bara finns en Top Gun film? Sälen anser att blogginlägget borde avbrytas pga. svammel om diverse fummel-grejer. Detta kan varadet sista inlägget i bloggen. dun dun duuuun.

Imorgon kommer troligtvis reglerna angående fylle-inlägg gås igenom grundligt och väldigt noggrant. Sälen kommer även hålla en svenska-lektion för tomten (Jonas).

Sälen har redan tjatat om sitt sug för fylle-grind. Troligtvis kommer han inatt spela 2,5-5 Omaha och backa en sisådär 7 inköp. tomte.

Det var allt för oss. Nu ska mer alkohol förtäras.

Kommentarer
Postat av: Drullan

När kommer nästa inlägg? Hoppas man får läsa nåt riktigt kul ikväll så man slipper tänka på fulle ryssen en natt till..

2008-07-13 @ 16:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0