Trötta tankar

Det finns en maträtt som står över alla andra maträtter. Om maträtter hade levt i ett eget land (låt oss för enkelhetens skull kalla det för Matlandet) så hade denna maträtt varit väldigt framgångsrik. I en planekonomi hade den här maträtten varit en diktator som styrt över alla andra maträtter med hjärnhand i sann kommunistisk anda. I en marknadsekonomi hade den varit VD för ett mycket hypat företag eller möjligtvis en välbetald supermodell. I vilket fall som helst så hade denna maträtt dominerat fullständigt i Matlandet

Det är ingen vanlig maträtt och det är sjukt nog inte kebabpizza. Maträtten heter blåbärsmuffin.

Blåbärsmuffin fungerar som både frukost, lunch och middag. Det finns varianter som mättar och det finns de med sylt i som passar bättre till fikat.




Ursäkta utsvävningen, är aningen trött.

Sälen lyser med sin frånvaro på pokerborden ikväll. Dock var jag tvungen att slå mig ner på ett 0.50/1 bord där Jompa (nick: Jompet) satt och hade enligt sig själv "plussat en hel öl".

Spelade själv en stund. +355

/ Jonas

Kommentarer
Postat av: Drulle

blåbärsmuffins är riktigt underskattat. Tror man lätt skulle locka hem en halvt salongsberusad donna om man sa att man har ett paket muffins hemma hos sig.

2008-07-10 @ 15:00:50
Postat av: Jonas

Kanske en tjock brud... Vi snackar inte magiska muffins här nu Bruno.

2008-07-10 @ 16:03:33
URL: http://tomteverkstan.blogg.se/
Postat av: Pusen

otippat att du skriver om mat, jonne! Spec blåbärsmuffins...

2008-07-10 @ 18:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0