The fine art of tack-kort

I början av sommaren så var jag och Sälen med flera hos vår lille gode vän Nygge för att gratulera honom. Han hade nämligen lyckats ta studenten. Inte illa pinkat. Dessutom går han i Jonas fotspår. Han valde att gå Samhäll-Ekonomi och utbilda sig till absolut ingenting. Bra där.

För några veckor sedan så fick man tacket för att man pallrat sig till hans hus och våldfört sig på en mycket god studentbuffé med alla tänkbara läckerheter. Ett tack i form av ett tack-kort. Väldigt vuxet må jag säga.



Nygge är stjärna i det lokala innebandylaget. Därav innebandytemat på kortet. En tjusig nygge poserar i studentkostym och innebandyklubba. So far so good. Men i vänstra hörnet händer något. Nygge verkar plötsligt ha fått lust att improvisera lite. Vad tänker pojken?



"Ne, om jag skulle ta och försöka äta upp innebandyklubban på ett av korten. Det blir väl skoj? Lite lagom crazy sådär."


/ Jonas


Kommentarer
Postat av: Hjalmar

haha älskar det sista kortet när han tänker sluka hela klubban! ni har väl inte missat nyggelitos blogg förresten? nyggelito.bloggagratis.se!

2008-12-11 @ 16:06:00
URL: http://www.hjalmar.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0